Krótko będzie. Jeśli Messenger Facebooka nie wysyła wiadomości po naciśnięciu klawisza Enter to należy:
Wejść w Ustawienia -> Wiadomości -> I przełączyć opcję na WŁ. „Użyj klawisza Return, aby wysyłać wiadomości„

Dziękuję, do widzenia.
W twoim koszyku nie ma produktów. Dalej, uzupełnić ją fakt, że się wam podoba!
Rozpocznij Zakupy Już terazKrótko będzie. Jeśli Messenger Facebooka nie wysyła wiadomości po naciśnięciu klawisza Enter to należy:
Wejść w Ustawienia -> Wiadomości -> I przełączyć opcję na WŁ. „Użyj klawisza Return, aby wysyłać wiadomości„

Dziękuję, do widzenia.
Weryfikacja dwuetapowa w Thunderbird jest kontynuacją naszego poprzedniego wpisu dotyczącego jak skonfigurować Microsoft Outlook oraz weryfikację dwuetapową w Gmail. Tym razem pokażemy jak ustawia się program Mozilla Thunderbird. Po włączeniu weryfikacji dwuetapowej, program pocztowy poinformuje nas o wystąpieniu błędu oraz poprosi o wpisanie hasła: „Logowanie na serwerze imap.googlemail.com nie powiodło się.”
Podczas przenoszenia Prestashop na nowy serwer mogą się pojawić problemy – w szczególności jeżeli posiadamy wtyczki firm trzecich – związane z nieprawidłowym wyświetlaniem zaplecza.
W sieci pojawia się wiele ofert sprzedaży licencji na oprogramowanie. Podobnie jest z licencjami na programy antywirusowe. Nie wszystkie oferty są uczciwe, to znaczy, że licencje nie pochodzą od producenta a ich zakup może się wiązać z tym, że ich ważność skończy się w czasie krótszym niż jest to obiecane przez sprzedawcę. Producenci sukcesywnie blokują…
413 Request Entity Too Large pojawia się ponieważ próbujesz przesłać zbyt duży plik.
Taka Nokia 5.1 PLUS do nas trafiła na stół. Zdejmowanie ekranu podzieliło ją w pół. Wymiana ekranu na nowy oczywiście, od teraz telefon znów działa zaj….ście.
Jeżeli twoja przeglądarka Internet Explorer często ulega awarii, zawiesza się, lub po prostu chcesz przywrócić jej ustawienia fabryczne powinieneś ją zresetować. [notification style=”warning” font_size=”14px” closeable=”false”] Należy pamiętać, że wszystkie ustawienia (w tym hasła, historia, zakładki itd.) zostaną skasowane. [/notification]